Karriere hos oss

Systemintegrasjon består utelukkende av senior konsulenter og prosjektledere som brenner for faget sitt og muligheten for å bistå kundene innenfor sitt fagfelt.


​​​Systemintegrasjon ønsker å være en attraktiv arbeidsplass. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger. For oss er de ansatte den viktigste ressursen vi har. Derfor fokuserer vi på videreutvikling og opplæring av den enkelte. Dette følges opp i gjennom utviklings- og kompetanseplaner. Sammen setter vi klare utviklingsmål for deg, og vi jobber for at du skal oppnå disse målene. Din kompetanse er vår kapital! Vi kan tilby svært spennende oppdrag hos noen av Norges mest spennede kunder. Vi har attraktiv ferieordning og blant annet ferieleilighet i Spania.

Systemintegrasjon har et godt miljø, og arrangerer flere sosiale arrangement i året. Arrangementene har inneholdt alt fra paintballkriger til seilturer, f.eks til Skagen.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Våre k​onsulenter får ofte en svært sentral rolle i prosjektene vi jobber, og blir omtalt av kundene som konsulenter som er til å stole på og som besitter høy kompetanse. Kjenner du deg igjen i denne rollen? Da oppfordrer vi deg til å ta ta kontakt med oss​​.​​